Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Make Up και Special Effects στον κινηματογράφο Σεμινάριο από την Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η τέχνη του κινηματογραφικού make up για τη δημιουργία special effects ήταν το θέμα του δωρεάν σεμιναρίου που διοργάνωσε η beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival .

Το σεμινάριο με τίτλο Make Up και Special Effects στον κινηματογράφο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9) από την καθηγήτρια Μακιγιάζ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ κα Χριστίνα Σδρόλια. Η κα Σδρόλια πραγματοποίησε επίδειξη, μετατρέποντας
μπροστά στα μάτια του κοινού μία σπουδάστρια των ΙΕΚ σε γερασμένη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια έδειξε πως μπορεί ο μακιγιέρ να δημιουργήσει πάνω στο σώμα του μοντέλου μία πληγή ή ένα τραύμα, όπως αυτά που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές και απόφοιτοι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς, του κινηματογράφου και του θεάτρου. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.




XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!